Dog and Poka

"The second comming" er alltid en glede! oh yeah! ;)

Hei hei! Godt å se deg her! Vi er Dog og Poka forresten, en latino-skandinavisk-independent-kicking ass band! og dette er vårt søte andre album "Rocky highs for 3D songs", håper du liker det! Takk for din støtte til dette prosjektet! ;)

Du kan laste ned låtene våre gratis her.


Når du er ferdig med å laste ned så ønsker vi at du gir din støtte til en av hjelpeorganisasjonene som er plassert på linkområdet.

Dette er for øvrig prosjektets hovedmål.

Hvis det ikke er mulig for deg å gi et bidrag via Internett, så gi litt til den første tiggeren du møter på gata, det vil også være til hjelp.

Vi gir også bort våre CDer. Hvis du ønsker en CD så send oss en e-mail. Det eneste du behøver er å betale for er fraktkostnadene. CDen er gratis.

Cdene kan bli solgt kun av noen som er i behov for en donasjon, dette er skrevet på cdens sin cover.
Du kan også kjøpe vinylversjonene av vårt album. De har vakre farger og er kjempe nydelige. Dette er de eneste produktene som blir solgt her, og pengene vi får fra salget skal bidra til at vi kan lage vårt tredje album. Dette albumet skal også gis bort, slik som de to første.

Takk for din støtte til dette prosjektet! Hjelp oss å gjøre prosjektet større. Send vår link til din mailliste og publiser det på din sosiale nettverkprofil.

Skriv din mailadresse på vår e-mailliste og bli den første som får vår neste singel. Ingen spam vil bli sendt deg, vi hater spams også.

Send oss en e-mail hvis du vet om en seriøs hjelpeorganisasjon som du ønsker skal bli presentert på vårt linkområde, så sjekker vi det ut.

Takk så mye!
Med vennlig hilsen Dog and Poka